Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
(Artikelnr: )
Star Blazers
The Quest For Iscandar VHS

deel 3

 
PAL/Nederlandse Versie
Gegevensdrager:
VHS
Taal:  Engels
Ondertitels: Nederlands


Het is 2199 en straling afkomstig van de bombardementen van Gamilon bedreigt het even op aarde. Het ruimteschip Argo begint een race tegen de klok om de planeet Iscandar te vinden.
Op deze planeet is het Cosmo-DNA dat de besmetting kan wegnemen. De Argo raakt in een spectaculair gevecht verwikkeld met een vijandelijke vloot onder commando van Desslik van Gamilon.
Aan boord voeren officieren Derek Wildstar en Mark Venture hun prive-oorlog. Hoofd techniek Sandor blijkt een Cyborg te zijn. Kapitein Avatar is verzwakt door de effecten van de straling, maar blijft op de been dankzij dokter Sane.
Een grappige robot, genaamd I.Q. 9, neemt het over als de bemanning hulp nodig heeft. Radar operator Nova wordt verliefd op Mark. Ondertussen wacht Koningin Starsha op Iscandar, samen met een man van de planeet Aarde die door de Starblazers al lang is doodgewaand...

 
€ 4,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Video('s): Star Blazers intro
 
 
 
 
 
Ja, ook wij maken gebruik van Cookies. Deze gebruiken wij om beter inzicht te krijgen over het gebruik van onze website m.b.v. Google Analytics. Lees meer in ons PrivacyBeleid